Tickets

Reserveer hier online je tickets

Kies hiernaast de datum en het tijdstip van je bezoek. Vul de gevraagde gegevens in en betaal vervolgens de reserveringskost van €1 per persoon (er geldt verder geen toegangsprijs). Na afloop ontvang je een mail met een bevestiging van je reservering en de tickets.

Op vertoon van het ticket krijg je toegang tot de tentoonstelling en een audiogids voor gebruik tijdens je bezoek. Toon je je ticket in de museumshop? Dan ontvang je een heuse korting van €15 op het prachtige kunstboek Zot van Dimpa. Acht panelen vol passie, lef en rebellie.


Kan ik ook een rondleiding boeken?

De introfilm en audioguide geven al veel informatie. Wil je toch liever een rondleiding met gids, in groep? Dat is zeker ook mogelijk, op afspraak, steeds in combinatie met de expo Dimpna Verbeeldt in het Gasthuismuseum. Boekingen vinden plaats via het Gasthuismuseum.
 

Zijn er kortingstarieven van toepassing?

De toegang tot de kerk en de expo is gratis, dus er zijn geen kortingstarieven van toepassing. Wel betaalt iedere bezoeker €1 per persoon voor reservering en audioguide. Dit geldt ook voor museumpashouders, kinderen, enz.  


Wat als er geen tickets meer beschikbaar zijn?

Het gekozen tijdslot is helaas volgeboekt. Kies een ander tijdsslot en/of datum.  
 

De betaling lukt niet? Of je krijgt geen bevestiging in je mailbox?

Dat kan gebeuren. Er kan zich een storing voordoen of het mailadres bevat per ongeluk een foutje. Stuur een bericht naar info@zotvandimpna.be. Wij kijken dan in het systeem met je mee en verhelpen het probleem. 
 

Kan ik ook tickets kopen aan de kassa?

Tickets kopen aan de kassa is mogelijk, maar houd rekening met het beperkt aantal tickets per tijdslot. Het kan zijn dat je moet wachten. Momenteel aanvaarden we aan de ticketbalie in de Sint-Dimpnakerk enkel betalingen met kaart.  
 

Let op: afwijkende openingsuren!

Doorheen de tentoonstelling in de Sint-Dimpnakerk blijven de eucharistische vieringen plaatsvinden. De gewone (zondagse) viering eindigt voor de opening van de tentoonstelling om 11u. Wij vragen uw begrip en medewerking voor de volgende vieringen:

  • Elke derde zondag van de maand is er om 13u een internationale viering (Frans, Engels) met om 15u een viering rond handoplegging (specifiek voor bedevaarders, zieken enz.). Tussen 13u en 16u moet het rustig zijn in de kerk op volgende data: zondag 17 april (Pasen), zondag 19 juni, zondag 17 juli, zondag 21 augustus, zondag 18 september.

 

Wat als de tentoonstelling plotseling dicht moet?

Indien zich weer een pandemie zou aandienen of wanneer er een onverwachte viering plaatsvindt in de kerk, kan het zijn dat de kerk later open gaat dan gepland of zelfs dicht blijft. We informeren dan de tickethouders. Check voor de zekerheid ook even de website voordat je vertrekt.

Indien deze onverwachte omstandigheden zich voordoen dan kan je ervoor kiezen om je datum en/of tijdslot te verplaatsen . Stuur een bericht naar  info@zotvandimpna.be. We helpen je snel.

 

Bestellen

Blijf op de hoogte

Phoebus nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van The Phoebus Foundation en abonneer je op de digitale nieuwsbrief.
We respecteren te allen tijde je privacy.